Joulurauhaa

posted in: Yleinen | 0

On jouluyö, sen hiljaisuutta yksin kuuntelen ja sanaton on sydämeni kieli.

Vain tähdet öistä avaruutta pukee loistaen ja ikuisuutta kaipaa avoin mieli.

– Vexi Salmi –

 

Nyt on aika levon ja rauhoittumisen.

 

SiriSan kiittää kaikkia asiakkaita ja kanssayrittäjiä kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2015! ♥

 

SiriSan_Joulu2014

 

Hyvän mielen arvontaa

Minttumaa_SiriSan_Kadentaidot_Kollaasi

Tiedätkö mitä yhteistä on SiriSanilla ja Minttumaalla?

Tuotteidemme tarkoitus on ilahduttaa, tuottaa hyvää mieltä. Nyt sinulla on mahdollisuus ilahduttaa ystävääsi ja kutsua hänet kanssasi Suomen Kädentaidot -messuille. Me tarjoamme liput kymmenelle (5 x 2 lippua). Yksi näistä kahden lipun paketeista arvotaan Sirisanin blogissa tai Minttumaan blogissa arvontaan osallistuneille. Loput 4 lippupakettia arvotaan Sirisanin ja/tai Minttumaan Facebook-sivuilla arvontaan osallistuneille.

Voit osallistua lippujen arvontaan blogissa kirjoittamalla tämän blogipäivityksen kommenttiin jonkin hyvän mielen sanan, lauseen tai ajatuksen. Parhaat voittomahdollisuudet saat, kun osallistut arvontaan kaikissa neljässä paikassa! Jos haluat vieläkin enemmän arpoja, voit kertoa useampia hyvän mielen juttuja. Kirjoita jokainen niistä erilliseen kommenttiin, sillä kommentit toimivat arpalippuina.

Aikaa osallistua on ma 10.11.2014 klo 23.59 asti. Julkistamme voittajat vielä samana yönä.

Voittajien tulee lähettää osoitteensa tiistain aikana, jotta liput ehtivät postitse ajoissa perille.

SiriSanin ja Minttumaan löydät Tampereen messukeskuksen C-hallista tutusta paikasta idealavan läheisyydestä. Tule moikkaamaan ja tekemään löytöjä! Onnea arvontaan!

******************************

PSST. Voittaja on selvillä! Vastauksen löydät tämän blogitekstin kommenteista. Kiitos kaikille osallistujille!